728 x 90

EXCLUSIV| Rezolvarea problemelor cu administrațiile ANAF la telefon, misiune imposibilă. ”La 10 numere de telefon nu a răspuns nimeni. Bătaie de joc!”

EXCLUSIV| Rezolvarea problemelor cu administrațiile ANAF la telefon, misiune imposibilă. ”La 10 numere de telefon nu a răspuns nimeni. Bătaie de joc!”

Administrațiile financiare sunt printre cele mai contestate instituții publice, dacă este să luăm în calcul recenziile celor care le-au trecut pragul sau au încercat doar să afle o informație. Oamenii reclamă atât atitudinea funcționarilor, cât și faptul că nu reușesc să-i contacteze telefonic. Ratingul acestor instituții în urma evaluărilor scrise de contribuabilii nemulțumiți vorbește de

Administrațiile financiare sunt printre cele mai contestate instituții publice, dacă este să luăm în calcul recenziile celor care le-au trecut pragul sau au încercat doar să afle o informație. Oamenii reclamă atât atitudinea funcționarilor, cât și faptul că nu reușesc să-i contacteze telefonic. Ratingul acestor instituții în urma evaluărilor scrise de contribuabilii nemulțumiți vorbește de la sine: între 1,6 și 3,2.

În plin proces de digitalizare a ANAF, administrațiile financiare le toacă nervii bucureștenilor. În timp ce ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le promite contribuabililor ”o administrație fiscală modernă și fără dosar cu șină”, oamenii reclamă o realitate care contrastează cu această imagine optimistă.

Problemele sesizate sunt multe, de la modul în care sunt tratați la ghișee până la dificultatea de a primi o informație telefonic. Numerele de telefon ale instituțiilor fie nu sunt actualizate, fie, dacă…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos