728 x 90

Ciolacu a găsit înţelegere la Comisia Europeană în legătură cu deficitul României: există o flexibilitate

Ciolacu a găsit înţelegere la Comisia Europeană în legătură cu deficitul României: există o flexibilitate

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri seara, după negocierile de la Bruxelles, dacă s-a stabilit cum ar trebui să arate deficitul bugetar al României. „Comisiile tehnice şi în acest moment au rămas să discute anumite aspecte, discuţiile vor continua la nivel tehnic şi săptămâna viitoare. În schimb, am stabilit principiile. Am anunţat foarte clar


Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri seara, după negocierile de la Bruxelles, dacă s-a stabilit cum ar trebui să arate deficitul bugetar al României.

„Comisiile tehnice şi în acest moment au rămas să discute anumite aspecte, discuţiile vor continua la nivel tehnic şi săptămâna viitoare. În schimb, am stabilit principiile. Am anunţat foarte clar că eu nu sunt de acord să creştem cota de TVA, un lucru care ar duce evident din nou la o creştere a inflaţiei şi o scădere economică”, a răspuns premierul.

„Este pentru prima oară după aproape doi ani când am reuşit să aducem inflaţia la o singură cifră şi vom continua să o descreştem cât mai mult”, a adăugat acesta.

La insistenţele jurnaliştilor despre poziţia Comisiei, Ciolacu a spus că nu este cea care vizează sau avizează o nou încadrare în deficitul bugetar.

„Este evident că, în urma efortului…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos