728 x 90

Rachete căzute în apropierea unei exploataţii uriaşe de gaze din Irak

Rachete căzute în apropierea unei exploataţii uriaşe de gaze din Irak

Două rachete au căzut miercuri în apropierea perimetrului exploataţiei de gaze Khor Mor din regiunea Sulaimaniya din nordul Irakului, au declarat oficialii kurzi irakieni. Aceştia au spus că nu sunt pagube sau victime. „Două rachete au aterizat în afara câmpului fără a provoca pagube”, a confirmat o sursă din rândul echipelor de securitate. Consorţiul Pearl,

Două rachete au căzut miercuri în apropierea perimetrului exploataţiei de gaze Khor Mor din regiunea Sulaimaniya din nordul Irakului, au declarat oficialii kurzi irakieni. Aceştia au spus că nu sunt pagube sau victime.

„Două rachete au aterizat în afara câmpului fără a provoca pagube”, a confirmat o sursă din rândul echipelor de securitate.

Consorţiul Pearl, compania Dana Gas din Emiratele Arabe Unite şi filiala sa, Crescent Petroleum, deţin drepturile de exploatare a zăcămintelor Khor Mor şi Chemchemal, două dintre cele mai mari exploataţii de gaze din Irak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos