728 x 90

Un senator american a rămas încremenit timp de 30 de secunde pentru a doua oară în această vară

Un senator american a rămas încremenit timp de 30 de secunde pentru a doua oară în această vară

Senatorul republican Mitch McConnell a încremenit miercuri timp de peste 30 de secunde în timpul unei apariţii publice. Bărbatul, în vârstă de 81 de ani, răspundea la întrebările reporterilor când s-a blocat, privind în gol şi fără a spune ceva, potrivit Reuters. După ce a fost abordat de o a doua persoană, McConnell a început


Senatorul republican Mitch McConnell a încremenit miercuri timp de peste 30 de secunde în timpul unei apariţii publice. Bărbatul, în vârstă de 81 de ani, răspundea la întrebările reporterilor când s-a blocat, privind în gol şi fără a spune ceva, potrivit Reuters.

După ce a fost abordat de o a doua persoană, McConnell a început să vorbească din nou, dar a solicitat ca întrebările reporterilor să îi fie repetate de un asistent. Înainte de a pleca, el a mai răspuns doar la două întrebări cu o voce scăzută.

Un incident similar a avut loc pe 26 iulie. Atunci, McConnell a încremenit în mijlocul unei conferinţe de presă şi a trebuit să fie condus de asistenţii săi. Ulterior, el a spus că s-a simţit ameţit şi a anunţat că intenţionează să rămână în funcţia de lider parlamentar până la alegerile din 2024.
Vârsta înaintată a multor politicieni, inclusiv a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos